Значи като си тръгвах от работа запалих нормално , попринцип изчаквам да ми паднат оборотите на 900 като е студено и тогава тругвам , обаче сега бързах и в един момент аз и давам гас , а тя се чуди и сякаш замомент спря обаче не загасна си4ко си беше ок , като си отпуснах крака от гаста заработи нормално ...сякаш чух и някакво пукане от при мотора ... има ли идея някои къде може да е проблема ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със 145
Collapse
X
-
Спокойно и на мен ми го прави тва е докато подкачи бензини като е студена и и дадеш газ в едни момент дет викаш се чуди забива муцуната
ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
-
Първоначално публикувано от Tifozza Покажи съобщениедали е ламда сонда ...?Alfa romeo 145
Comment
-
И при мен е същия случай просто изчаквам да загрее колата над 70 градуса и оборотите да паднат под 1000 до тогава не я натискам над 3500 оборота или както е написал
neO
"довери ми се... простои чакай оборотите да паднат под 1000 и после първите 5 км по леко без рязка газ и ще забравиш за това
обяснение - абе просто го направи"
Ето и още по темата
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25461Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
Камион 2,4 jtdm Q4
Comment
-
Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщениеСпокойно и на мен ми го прави тва е докато подкачи бензини като е студена и и дадеш газ в едни момент дет викаш се чуди забива муцуната
От сондата едва ли е,защото тя първите 5 минути почти не работи.Отидете не диагностика,на мен този проблем ми се оправи като си сложих чисто нов дебитомер Бош,но сутрин па се замисля малко от време навремеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
От преди година го имах и аз същия проблем,и теми бях пускал и кво ли не коментирахме.Та значи вече една година я карам само с ОМV Carera 100 и не го прави това,никога,ама оня ден бях на зор че ми свършваше бензина и налях 95 от Петрол че нямаше ОМВ на близо и на другата сутрин опа айде същото глъхнене.Незнам не споря ама аз мисля че и трябва по високооктанов бензин на тая кола.sigpicAlfa Romeo 146 1.6i Twin Spark-120ps. 98
Comment
Comment